Jaarwisseling met vooral kleine incidenten in de gemeente Vlissingen

De brandweer blust een brandje in een container. Het merendeel van de meldingen bestond uit dit soort gevallen tijdens de jaarwisseling. © Foto: Ingezonden
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De jaarwisseling is in de gemeente Vlissingen relatief rustig verlopen. Dit jaar kreeg de brandweer 25 meldingen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland betrof een groot deel van de meldingen kleine branden in en rondom containers. Voor zover bekend was er geen geweld tegen hulpverleners. Rond 21.00 uur werd er wel een autobrand gemeld op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer van Middelburg heeft deze brand geblust.

- ADVERTENTIE -

Vorig jaar tijdens de jaarwisseling (2018-2019) kwamen er 24 meldingen binnen. Dit jaar is er dus een kleine stijging waargenomen. In de hele provincie staat het aantal meldingen die tijdens de jaarwisseling zijn binnengekomen op 89. Vorig jaar waren dit nog 79 meldingen. De meeste meldingen waren tijdens deze oud & nieuw in de gemeente Vlissingen.

Vuurwerkslachtoffers

Volgens Omroep Zeeland zijn er bij het Admiraal de Ruyterziekenhuis rond de jaarwisseling zes vuurwerkslachtoffers behandeld.

Hieronder staat een overzicht met de bekende meldingen van branden in de gemeente Vlissingen:

Zie ook:
Oudejaarsnacht met veel incidenten maar zonder grote inzet hulpdiensten (01-01-2020)
Enkele brandjes tijdens Oudjaarsdag in de gemeente Vlissingen (31-12-2019)
Autobrand op Irislaan (31-12-2019)

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

  1. hadden meer meldingen kunnen zijn, een normale brandmelding doen was zo goed als onmogelijk voor een containerbrandje ga je geen 112 bellen, dit ging dus via de politie die er voor een melding in Vlissingen de brandweer van Brabant op af wou sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!