Auto ramt geparkeerd voertuig en boom op Koudekerkseweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanavond door ambulancemedewerkers bekeken nadat hij met zijn auto crashte op de Koudekerkseweg.

Rond half acht hoorden bewoners van de Koudekerkseweg een forse knal. De bestuurder van een kleine personenwagen bleek de controle over het stuur te hebben verloren en was tegen een boom tot stilstand gekomen. Onderweg raakte hij ook nog een geparkeerde auto. Die liep deuken op.

- Advertentie -

De bestuurder kwam naar het zich liet aanzien uit de richting van de President Rooseveltlaan en moet voordat hij crashte, even voor het ziekenhuis, de rijbaan in tegenovergestelde richting zijn overgestoken. Waarschijnlijk betrof het een maaltijdbezorger.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe verkeersremmer zou oorzaak zijn van aanrijding met gewonde
Volgend artikelHandhaver gewond bij aanhouding winkeldief Aagje Dekenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).