Brandweer ingezet bij medisch spoedgeval Badhuisstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg heeft donderdagavond geassisteerd bij een medisch spoedgeval in een woning aan de Badhuisstraat.

Een vrouw moest zo snel mogelijk vanaf de tweede etage van het pand naar een ziekenhuis worden afgevoerd, de brandweerlieden leverden tilassistentie om het slachtoffer via de trap naar de ambulance te brengen.

- ADVERTENTIE -

Afgelopen weekend vond een soortgelijke actie plaats aan de overkant van dezelfde straat. Toen was een hoogwerker nodig om het slachtoffer via het raam naar beneden te vervoeren.

Rond het middaguur deed zich donderdag een ongeval voor op kruising van Bossenburg en de Nieuwe Zuidbeekseweg (foto onder). Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Naar het zich liet aanzien, was een fietser betrokken, de politiewoordvoerder had geen informatie.

Donderdagmiddag rond 14.00 uur hield de politie een korte verkeerscontrole op de Paul Krugerstraat. Meerdere eenheden stonden paraat op het Stadhuisplein om voertuigen en hun inzittenden te checken. Even daarna reed een politiebus met zwaailicht en sirene over de Verkuijl Quakkelaarstraat. Mogelijk betrof het een melding uit de Nicolaes Honighstraat. Ook hieromtrent kan de politie vooralsnog geen mededeling doen.

Later rukten politie en brandweer nog uit voor een brandmelding vanaf de Bloemenlaan. Het ging om een flatwoning tussen de President Rooseveltlaan en de Hercules Segherslaan, er bleek niets aan de hand.

Donderdagavond tegen 23.00 uur meldde Burgernet dat een vrouw in Oost-Souburg zoek was: 49 jaar oud, zwarte muts, zwarte sjaal, donkergroene lange jas, donkere huidskleur. Een kwartier later werd bekendgemaakt dat ze ‘veilig’ aangetroffen was.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!