Vrouw aangereden op zebrapad voor ziekenhuis Koudekerkseweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een berijdster van een scootmobiel heeft vanmiddag een hoofdwond opgelopen doordat ze aangereden werd op de Koudekerkseweg, voor het ADRZ.

Ze stak het zebrapad over in de richting van het ziekenhuis en werd daarbij geraakt door een personenwagen. De autobestuurster verklaarde dat ze geremd had, maar toch de scootmobiel aantikte, waarop het slachtoffer omviel.

- Advertentie -

Verplegers hebben de hoofdwond ter plaatse verbonden. Daarna is het slachtoffer verder behandeld in ambulance 129 en naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Het nabijgelegen ADRZ in Vlissingen beschikt niet over een afdeling spoedeisende hulp.

- Advertentie -
Vorig artikelInzittende medisch bekeken na ongeval bij spoorwegovergang
Volgend artikelBrand in woonzorgcentrum Ter Reede aan Vredehoflaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Er zou eens meer controle moeten komen,waar zebra oversteekplekken zijn, hoe vaak ik niet haast bij aan gereden op een zebra, men rijd gewoon door. Respectloos, loop achter een rollator.

Reacties zijn gesloten.