Brand in woonzorgcentrum Ter Reede aan Vredehoflaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – In woonzorgcentrum Ter Reede is aan het einde van de middag rookoverlast ontstaan door een drooggekookte pan.

Rond 17.30 is brand gemeld bij Ter Reede aan de Vredehoflaan. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker van de brandweer zijn opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is er brand in een appartement. Het desbetreffende appartement bevindt zich op de achtste etage. De BHV van Ter Reede is mensen uit de omliggende woningen aan het evacueren vanwege de rook. De bewoner van het bewuste appartement is uit de woning gehaald en zal in de ambulance worden nagekeken.

Om iets over 18.00 uur meldt de Veiligheidsregio ‘brand meester’. In totaal zijn er twee personen nagekeken omdat ze rook hebben ingeademd. De rook in het appartement kwam door een drooggekookte pan op het vuur.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw aangereden op zebrapad voor ziekenhuis Koudekerkseweg
Volgend artikelTwee mannen opgepakt na inbraak in restaurant
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.