Twee personen afgevoerd na handgemeen in woning

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Na een handgemeen in een woning aan de Paul Krugerstraat zijn vanavond twee mannen afgevoerd, de ene in een ambulance, de andere in een politiebus.

Na de melding even voor half zeven rukten de ambulance en meerdere politie-eenheden met grote spoed uit. Twee personen zouden het met elkaar aan de stok gekregen hebben, een van hen was daarbij gewond geraakt. Om 18.42 uur werd de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Andere bewoners stonden buiten, ze kregen van een agent in het Engels te horen dat ze niet terug naar binnen mochten omdat een ‘plaats delict’ zou worden afgezet.

Dat gebeurde uiteindelijk, na onderzoek, niet. Wel voerde de politie om 19.02 uur de mogelijke verdachte af. Ook troffen de agenten nog een tweede persoon met gezondheidsproblemen in het pand aan, maar zonder enig verband met de melding. Voor deze persoon kwam een ambulance ter plekke. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist.

Update 10 maart 2020 – De politie meldt dat een 19-jarige man is aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 21-jarige medebewoner raakte gewond. De reden voor de onenigheid is volgens de politie onduidelijk.

Vorig artikelAuto in brand op Leeghwaterstraat
Volgend artikelGestripte auto’s op parkeerplaats bij Fort Rammekens
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier