Politiehond vindt messen bij voetbalveld Bossenburgh

© Foto: Wijkagenten Vlissingen
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Na een melding over een jongen met een mes heeft de politie vanmiddag met succes politiehond Kane ingezet om het voorwerp te vinden.

Op het Johan Cruyff Court tussen Westerzicht en Bossenburgh zou een jongen rondlopen met een mes. Agenten troffen een 11-jarige jongen aan die aan het signalement voldeed. Alle personen op het veld, de oudste was 14, werden gefouilleerd, maar kennelijk was het mes verstopt.

- ADVERTENTIE -

Politiehond Kane (foto) vond het voorwerp in een sloot bij het veld. Later werd in een prullenbak een tweede mes gevonden. De spullen leken uit een keuken meegenomen. “Ga met uw kinderen in gesprek”, schrijven de wijkagenten op social media, “want spelen met wapens kan voor ongelukken zorgen.”

- ADVERTENTIE -