60 bekeuringen bij transportcontrole Vlissingen-Oost

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

RITTHEM – De politie hield woensdag in het havengebied van Vlissingen-Oost een integrale transport- en vrachtwagencontrole.

Tijdens de controle van 8.00 tot 15.00 uur werden 45 vrachtwagens, tien bestelauto’s en vijf personenauto’s gecontroleerd. Door de opsporingsambtenaren werden negen bekeuringen uitgedeeld.

Zo bleken twee autotrailers te hoog geladen en bleek een auto te lang te zijn en had geen ontheffing hiervoor. Verder werden de volgende overtredingen geconstateerd: niet goed vastzittende lading (3x), scherpuitstekende delen, vrachtwagentrailer zonder kentekenplaat en het niet dragen van de autogordel. Verder werden waarschuwingen gegeven voor onvolledig ingevulde ladingpapieren of ontbrekende papieren en voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs. Tot slot wordt naar aanleiding van deze controle nader onderzoek gedaan bij drie transportbedrijven of zij de juiste vergunningen bezitten.

Bij de controle waren naast agenten van het haventeam, het team verkeer en het flexteam, ook opsporingsambtenaren aanwezig van de Douane en de Regionale Uitvoeringsdienst.

Vorig artikelTwee vrouwen besmet met coronavirus in Vlissingen
Volgend artikelPolitiehond vindt messen bij voetbalveld Bossenburgh
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier