Man aangehouden in binnenstad voor poging tot doodslag

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht een man (22) aangehouden in een woning in het centrum na een melding van een ruzie.

De agenten die rond 02.00 uur als eersten ter plaatse waren, hoorden dat er behoorlijk geschreeuwd werd in de woning. Toen een tweede eenheid was gearriveerd, hoorden de agenten een vrouw gillen en gingen ze naar binnen. Daar zagen ze dat een vrouw in een wurggreep gehouden werd door een man.

- ADVERTENTIE -

Ze bevrijdden de vrouw en zagen dat zij gewond was. Daarop hielden ze de man aan. Het gaat om een 22-jarige bewoner van het pand. De vrouw is zijn eveneens 22-jarige partner. Ze is door een dokter nagekeken en heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag.

De verdachte heeft op het bureau meegewerkt aan een ademanalyse, zo meldt de politie, hij bleek onder invloed van alcohol en heeft de rest van de nacht in de cel doorgebracht. Vandaag wordt hij verhoord.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!