Scooterrijder gewond na botsing met auto in Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Een scooterrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenauto in de Paspoortstraat in Oost-Souburg. Volgens de politie raakte de bestuurder van de scooter gewond.

Vanmiddag omstreeks 13.30 uur raakte een 20-jarige scooterrijder, afkomstig uit Oost-Souburg, gewond na een botsing met een auto. Volgens een woordvoerder van de politie reed de bestuurder van de auto, een 19-jarige Oost-Souburger, in de Kanaalstraat en wilde de Paspoortstraat inrijden. De scooterrijder zag dat de auto naderde en begon hierop te remmen, vermoedelijk door het harde remmen kwam hij ten val.

- ADVERTENTIE -

De scooterrijder was na de botsing aanspreekbaar. Volgens de woordvoerster is er een ambulanceteam ter plaatse geweest. Of de bestuurder van de scooter meegenomen is naar het ziekenhuis, is niet bekend. De scooter raakte beschadigd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!