Scooterrijder gewond na botsing met auto in Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een scooterrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenauto in de Paspoortstraat in Oost-Souburg. Volgens de politie raakte de bestuurder van de scooter gewond.

Vanmiddag omstreeks 13.30 uur raakte een 20-jarige scooterrijder, afkomstig uit Oost-Souburg, gewond na een botsing met een auto. Volgens een woordvoerder van de politie reed de bestuurder van de auto, een 19-jarige Oost-Souburger, in de Kanaalstraat en wilde de Paspoortstraat inrijden. De scooterrijder zag dat de auto naderde en begon hierop te remmen, vermoedelijk door het harde remmen kwam hij ten val.

- Advertentie -

De scooterrijder was na de botsing aanspreekbaar. Volgens de woordvoerster is er een ambulanceteam ter plaatse geweest. Of de bestuurder van de scooter meegenomen is naar het ziekenhuis, is niet bekend. De scooter raakte beschadigd.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingen (21) betrapt met inbrekerswerktuig in auto
Volgend artikelBoulevard afgesloten wegens overlast en groepsvorming
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.