Vlissingen (21) betrapt met inbrekerswerktuig in auto

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vrijdagavond heeft de politie tijdens een controle een jongeman bekeurd omdat hij inbrekerswerktuig in zijn auto had liggen.

Omstreeks 21.45 uur hielden agenten de wijk Bossenburgh een auto aan, dit vanwege een controle. De bestuurder was een 21-jarige man uit Vlissingen. De jongeman bleek inbrekerswerktuig in zijn auto te hebben. Volgens een woordvoerster kreeg hij daarom een bekeuring.

Vorig artikelVlissingen (37) aangehouden op verdenking van witwassen
Volgend artikelScooterrijder gewond na botsing met auto in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier