Brandweer van Oost-Souburg blust containerbrandje in De Deckerestraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – De brandweer heeft rond 20.00 uur vanavond een rokende afvalcontainer onder water gezet in Oost-Souburg.

De inhoud van een ondergrondse container op de hoek van de De Deckerestraat en de Van Turnhoutstraat had door onbekende oorzaak vlam gevat. Het aansluiten van een slang op een nabijgelegen brandkraan verliep niet helemaal vlekkeloos (foto – volgens een brandweerbron moest eerst de kraan gespoeld worden) maar de medewerkers van de post Oost-Souburg klaarden de klus professioneel.

- ADVERTENTIE -

Los hiervan zijn twee eenheden politie vanmiddag tegen 14.00 uur naar een woning aan de Falckstraat in Vlissingen gereden. Daar stond een kwartier later nog de auto van de officier van dienst (foto onder). Een getuige verklaarde tegenover 112 Vlissingen & Souburg dat een persoon aangehouden en afgevoerd was.

Een politiewoordvoerster zegt desgevraagd alleen te kunnen bevestigen dat het ging om een melding van huiselijk geweld.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!