Middelbrand in woning Irislaan Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In een woning aan de Irislaan in Vlissingen is vanavond rond 21.30 uur een brand gemeld. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker van de brandweer zijn opgeroepen.

De eerste melding kwam binnen om 21.20 uur. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De meldkamer van de brandweer heeft twee blusvoertuigen en een hoogwerker opgeroepen.

- ADVERTENTIE -

De Veiligheidsregio laat weten, dat bij aankomst de brand uitslaand was. Door de eerste blusactie is de brand inmiddels niet meer uitslaand. Brandweer controleert de woning verder op andere brandhaarden. Alle bewoners zijn veilig buiten, ook de buren staan buiten. Rond 22.00 uur meldde de officier van dienst van de brandweer dat de brand meester was.

De brand is door buren opgemerkt, er kwam rook uit een raam op de eerste verdieping. De bewoners en hun kinderen konden de woning ongedeerd verlaten. De woning is dusdanig beschadigd dat tijdelijk onderdak wordt gezocht voor de bewoners. In de naastgelegen woningen is rook- en roetschade ontstaan. Brandweer ventileert deze woningen en voert metingen uit voordat de bewoners terug kunnen keren. Er wordt nog enige tijd nageblust.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!