Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 22-jarige man uit Vlissingen is afgelopen nacht aangehouden op de President Rooseveltlaan voor meerdere vergrijpen.

De politie vermoedde dat de autobestuurder zonder geldig rijbewijs reed en dat vermoeden bleek juist. Het rijbewijs was ingevorderd na een vorige overtreding, alleen niet ingeleverd, dat gebeurde nu. Maar onderzoek in het voertuig leverde verborgen ruimtes op met daarin inbrekerswerktuigen en een mes. Alle spullen werden in beslag genomen.

De bijrijder moest een zakje met een gebruikershoeveelheid hennep inleveren. De bestuurder zelf weigerde een speekseltest. Hij is aangehouden en naar het politiecellencomplex overgebracht, waar hij vandaag zal worden gehoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier