Parkeerautomaat opengebroken in centrum Vlissingen, verdachte aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Zondagochtend vroeg werd een verdachte aangehouden door de politie, omdat hij een poging had gedaan om de betaalautomaat in de parkeergarage aan het Scheldeplein open te breken.

Agenten kregen rond 04.50 uur een melding van een inbraakalarm bij de betaalautomaat. Toen zij ter plaatse kwamen zagen zij een man staan bij de automaat. Toen de man hen in het oog kreeg zette hij het op een lopen. Bij onderzoek zagen de agenten dat de automaat beschadigd was. Er wordt nog onderzocht of er ook daadwerkelijk geld uit de automaat is weggenomen.

De politiemensen zijn op zoek gegaan naar de verdachte. Deze werd aangetroffen op het Zeemanserve. Daar had hij zich verstopt. Ook de spullen die hij vermoedelijk had gebruikt om de parkeerautomaat te kunnen openbreken had hij daar verstopt. Deze zijn aangetroffen door een van de politiehonden en zijn geleider. Dit gebeurde met hulp van een wakkere getuige die de agenten precies vertelde waar de man een bosschage was ingerend. In de bosjes lag behoorlijk wat rommel, maar de hond wist er toch precies de goederen uit de halen die de verdachte bij zich had gehad.

De verdachte, een 38-jarige man uit Vlissingen, is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag worden geconfronteerd met de bevindingen van de agenten en verder worden gehoord door rechercheurs.

Vorig artikel‘Jongeman’ die kind (6) aanrijdt in Souburg blijkt 37-jarige Vlissinger
Volgend artikelPolitie betrapt jongen (13) uit Oost-Souburg met keukenmes op zak
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier