Politie betrapt jongen (13) uit Oost-Souburg met keukenmes op zak

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTIE -

OOST-SOUBURG – Gistermiddag is een 13-jarige jongen uit Oost-Souburg aangehouden nadat de politie een melding had gekregen dat er bij het sportpark meerdere jongens met elkaar aan het vechten waren.

Bij aankomst van de politie gingen de jongens er vandoor. Eén van hen kon worden staande gehouden, dit betrof de 13-jarige. Bij onderzoek aan zijn kleding kwam er een keukenmes tevoorschijn uit zijn broeksband. De tiener is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft hij een verklaring afgelegd.

- ADVERTENTIE -

Na dit verhoor is de jongen ’s avonds in vrijheid gesteld. Het mes is in beslag genomen. Na overleg met de Officier van Justitie zal de verdere afhandeling van de zaak worden bepaald.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelParkeerautomaat opengebroken in centrum Vlissingen, verdachte aangehouden
Volgend artikelGroep jongeren in de clinch met politie op Bloemenlaan
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier