Brandweer gebruikt stormram op zoek naar bron van rooklucht

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Na een melding uit de Badhuisstraat heeft de brandweer vanmiddag een deurruit ingeslagen om een mogelijke vuurhaard te ontdekken.

Vanuit een woning kwam de lucht van rook, maar de oorzaak bleef onduidelijk. Daarom werd bij de naastgelegen woning, waar niemand thuis was, de ruit van de voordeur ingeslagen met een stormram. Intussen bekeek de brandweer met een autoladder het pand vanaf de bovenkant.

- ADVERTENTIE -

Binnen een kwartier na de melding kon de ladderwagen inpakken. Daarna ventileerde de brandweer nog wel een ruimte in het woonhuis aan de linkerzijde (met open deur). Tijdens de ingreep was de Badhuisstraat gedeeltelijk afgesloten.

Een half uur eerder was de tankautospuit van de post Stromenweg al met toeters en bellen uitgerukt omdat een brandalarm afging in het ABC-winkelcentrum Scheldeplein. Er bleek niets aan de hand. De filiaalchef van Albert Heijn gaf de brandweerlieden twee vlaaien mee.

- ADVERTENTIE -