Containerbrandje op hoek van Glacisstraat en Hobeinstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg heeft woensdagmiddag een brandje in een ondergrondse afvalcontainer geblust langs de Glacisstraat.

Normaal gesproken wordt overdag de post Stromenweg ingeschakeld, maar die was even daarvoor opgeroepen voor een melding in Middelburg. Zoals gebruikelijk zetten de Vlissingse brandweerlieden de rokende container onder water. Buurtbewoners hadden 112 gebeld.

- ADVERTENTIE -

Woensdagavond rond 19.30 uur reed ambulance 106 met grote spoed (A1) naar een flat aan de Gravestraat voor een medische inzet.

Omstreeks 21.30 uur stond het personeel van ambulance 129 bij zonsondergang van een versnapering te genieten op de Boulevard Bankert toen een urgente oproep kwam. Het ging meteen over de Coosje Buskenstraat, Spuikomweg en Koudekerkseweg naar, vermoedelijk, de Statenlaan in Middelburg.

Later dezelfde avond reden meerdere eenheden politie vanaf de A58 de Sloeweg op, richting Vlissingen, met zwaailicht en sirene. 112 Vlissingen & Souburg kon de verdere route niet traceren. Het wachten is derhalve op informatie van een woordvoerder.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!