Aanhouding na vechtpartij op boulevard

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond rond 22.40 uur een man aangehouden op de Boulevard Evertsen na een vechtpartij tussen groepen jongeren.

Omstreeks half elf renden jongeren over de boulevard, er werd eerst bij Pier 7, later tussen Raymondo en Stefano’s gevochten. Sommige mensen leken te vluchten toen een ambulance voorbijkwam. Die had echter niets met de situatie te maken en reed naar een woning aan de Boulevard Bankert.

- Advertentie -

Binnen enkele minuten klonken sirenes. De eerste agenten zochten, tevergeefs, op het strand. Een tweede eenheid ging achter een groepje aan dat zich verschool in Raymondo, waarvan een buitengedeelte tijdens de renovatie toegankelijk is. Een jongeman werd meegesleept en tegen de grond gewerkt. Volgens een van de agenten zou hem ordeverstoring ten laste worden gelegd.

Na het afvoeren van de man bedreigde dezelfde agent de aanwezige medewerker van 112 Vlissingen & Souburg. Hij verklaarde: “Als ik iemand arresteer, wil ik niet dat jij foto’s maakt. Ik weet wie je bent. Ik weet waar ik je kan vinden. Als ik op een foto sta, heb jij een probleem”. De naam van de agent is bij de redactie bekend.

Update – Volgens de politie is de aangehouden persoon een 20-jarige Vlissinger.

- Advertentie -
Vorig artikelKortsluiting zorgt voor vuur onder motorkap van personenauto
Volgend artikelVraagtekens over vreemde manoeuvre containerschip bij Badstrand
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).