© Foto: Ingezonden

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen meerdere verdachten aangehouden na een melding van een ruzie in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Omstreeks 05.30 uur kreeg de meldkamer van de politie een melding van een conflict tussen meerdere personen bij de flat aan de Bloemenlaan nabij de Hercules Segherslaan.

De groep verspreidde zich, maar agenten wisten toch enkele betrokkenen aan te houden. Vermoedelijk was ook sprake van een gewonde. Een woordvoerster van de politie kon vanmorgen nog geen details geven, later meer.

Update – Volgens de politie zou iemand met een mes gezwaaid hebben. Op de Koudekerkseweg en de Mesdaglaan zijn drie verdachten (19, 22 en 25) aangehouden. Het mes is gevonden, de toedracht wordt onderzocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier