Meerdere arrestaties na ruzie Bloemenlaan Vlissingen

© Foto: Ingezonden
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen meerdere verdachten aangehouden na een melding van een ruzie in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Omstreeks 05.30 uur kreeg de meldkamer van de politie een melding van een conflict tussen meerdere personen bij de flat aan de Bloemenlaan nabij de Hercules Segherslaan.

- Advertentie -

De groep verspreidde zich, maar agenten wisten toch enkele betrokkenen aan te houden. Vermoedelijk was ook sprake van een gewonde. Een woordvoerster van de politie kon vanmorgen nog geen details geven, later meer.

Update – Volgens de politie zou iemand met een mes gezwaaid hebben. Op de Koudekerkseweg en de Mesdaglaan zijn drie verdachten (19, 22 en 25) aangehouden. Het mes is gevonden, de toedracht wordt onderzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelMan geeft zich aan na diefstal met geweld
Volgend artikelBrandweer in actie voor brandje onder boom en vastzittende kraai in boom
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.