Man geeft zich aan na diefstal met geweld

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 27-jarige man uit Vlissingen heeft zich gisteravond op het politiebureau aan de Breestraat gemeld, hij zou betrokken zijn geweest bij een diefstal met geweld.

Rond 17.00 uur kwam een melding binnen: aan de Papegaaienburg was een persoon geslagen door iemand die vervolgens ook nog een tas afgepakt had. Een 27-jarige man hoorde dat hij gezocht werd en verscheen rond 22.30 uur op het bureau. Hij is aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. De recherche onderzoekt de zaak.

- Advertentie -

Een dag eerder, donderdagavond, hielden agenten een 45-jarige inwoner van Vlissingen aan bij de Action aan de Spuistraat. Rond 18.00 uur lag de man op de grond. Opgeroepen ambulance-medewerkers bekeken hem, maar uiteindelijk bracht de politie hem naar het bureau aan de Breestraat, ondanks zijn verzet. De man kreeg een bekeuring wegens openbare dronkenschap.

- Advertentie -
Vorig artikelVraagtekens over vreemde manoeuvre containerschip bij Badstrand
Volgend artikelMeerdere arrestaties na ruzie Bloemenlaan Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).