Man geeft zich aan na diefstal met geweld

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 27-jarige man uit Vlissingen heeft zich gisteravond op het politiebureau aan de Breestraat gemeld, hij zou betrokken zijn geweest bij een diefstal met geweld.

Rond 17.00 uur kwam een melding binnen: aan de Papegaaienburg was een persoon geslagen door iemand die vervolgens ook nog een tas afgepakt had. Een 27-jarige man hoorde dat hij gezocht werd en verscheen rond 22.30 uur op het bureau. Hij is aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. De recherche onderzoekt de zaak.

- ADVERTENTIE -

Een dag eerder, donderdagavond, hielden agenten een 45-jarige inwoner van Vlissingen aan bij de Action aan de Spuistraat. Rond 18.00 uur lag de man op de grond. Opgeroepen ambulance-medewerkers bekeken hem, maar uiteindelijk bracht de politie hem naar het bureau aan de Breestraat, ondanks zijn verzet. De man kreeg een bekeuring wegens openbare dronkenschap.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!