Man (27) met inbrekerswerktuig in auto aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Surveillerende agenten reden afgelopen nacht over de Sportweg in Vlissingen. Op de parkeerplaats stond een personenauto die de agenten besloten te controleren. De bestuurder is aangehouden omdat hij inbrekersgereedschap in zijn auto had.

De agenten zagen rond 01.00 uur dat er een man en een vrouw in de auto zaten. Bij aanspreken roken de agenten een wietlucht, dus om afgifte van alle aanwezige drugs werd verzocht. De man, een 27-jarige man zonder vaste woonplaats in Nederland, overhandigde hun een zakje hennep.

- ADVERTENTIE -

De agenten keken verder in de auto en troffen inbrekersgereedschap aan. Dit is in beslag genomen. De man had geen sluitende verklaring over wat hij met het gereedschap moest. Omdat het verboden is om inbrekerswerktuig bij je te hebben in de nachtelijke uren, volgens de Algemeen Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen, is de man aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal vrijdag verder worden gehoord.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!