Man (27) met inbrekerswerktuig in auto aangehouden

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Surveillerende agenten reden afgelopen nacht over de Sportweg in Vlissingen. Op de parkeerplaats stond een personenauto die de agenten besloten te controleren. De bestuurder is aangehouden omdat hij inbrekersgereedschap in zijn auto had.

De agenten zagen rond 01.00 uur dat er een man en een vrouw in de auto zaten. Bij aanspreken roken de agenten een wietlucht, dus om afgifte van alle aanwezige drugs werd verzocht. De man, een 27-jarige man zonder vaste woonplaats in Nederland, overhandigde hun een zakje hennep.

- Advertentie -

De agenten keken verder in de auto en troffen inbrekersgereedschap aan. Dit is in beslag genomen. De man had geen sluitende verklaring over wat hij met het gereedschap moest. Omdat het verboden is om inbrekerswerktuig bij je te hebben in de nachtelijke uren, volgens de Algemeen Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen, is de man aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal vrijdag verder worden gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (21) aangehouden na afpersing van eigenaar gestolen scooter
Volgend artikelBurgemeester sluit woning aan Wilhelminastraat na drugsvondst
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.