Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond in Papegaaienburg een jongeman uit Rotterdam aangehouden voor het afpersen van een snorscootereigenaar.

Een week geleden was in Westerzicht een snorscooter gestolen. De eigenaar (18) werd daarna via Snapchat benaderd: hij kon zijn voertuig terugkrijgen, tegen betaling van 500 euro. Gisteravond moest het slachtoffer dit bedrag achterlaten in een prullenbak aan de Papegaaienburg. Hij waarschuwde de politie. Die zette de omgeving af.

Rond 21.00 uur verscheen op de afgesproken plaats een jongeman. Hij keek in de prullenbak, zag vervolgens een politieauto staan en nam de benen. Hij rende in de richting van de Kleiweg. Agenten wisten hem aan de Lindeijerlaan te arresteren. De 21-jarige Rotterdammer is naar het cellencomplex gebracht en wordt daar verhoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier