Fietser gewond na ongeval op Kerklaan nabij Draaibrugpad

© 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een fietser gewond geraakt na een ongeval op de Kerklaan in Vlissingen. Vermoedelijk is de fietser geschept, over de ernst van het letsel is niets bekend.

Omstreeks 15.00 uur vond er op de Kerklaan nabij het Draaibrugpad een ongeval plaats. Volgens omstanders zou een fietser zijn geschept. Een ambulance, twee politieauto’s en een motoragent spoedden zich naar de locatie om eerste hup te verlenen.

- Advertentie -

Het slachtoffer, volgens getuigen een meisje tussen de 14 en 16 jaar, werd op een brancard gelegd en per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is verder niets bekend.

Update 10-06-2020,10.30 uur: De politie maakt bekend dat het ongeval vermoedelijk ontstond doordat het zich van de fietsster werd ontnomen door twee geparkeerde werkbussen van een nutsbedrijf. Een 87-jarige bestuurder uit Middelburg botste hierdoor op de 17-jarige fietsster uit Middelburg. Volgens een woordvoerder is zij met letsel naar het ziekenhuis afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt met spoed uit voor gaslek in Adriaen Brouwerlaan
Volgend artikelVrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.