© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Bij werkzaamheden in het Middengebied is vandaag tegen de avond een gasleiding per ongeluk geperforeerd, bewoners van de Adriaen Brouwerlaan sloegen alarm.

Een bedrijf was in de tuin van de bewoners een schutting aan het neerzetten en sloeg daartoe betonnen palen in de grond. Ineens werd iets geraakt, klonk er gesis en rook het naar gas. Een telefoontje naar DNWG leidde tot het inzetten van de brandweerpost Olympiaweg. Die kwam met spoed ter plekke.

De brandweer zette een deel van de straat af met linten. Aan de President Rooseveltlaan plaatste de politie enkele pylonnen. Na ruim een kwartier bleek er geen gevaar meer te bestaan. DNWG nam de klus over, de brandweer vertrok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier