Slachtoffer ongeval Burgemeester Van Woelderenlaan overleden

Het slachtoffer werd door de hulpdiensten naar de traumahelikopter gebracht. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond laten weten dat de vrouw die afgelopen woensdag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Burgemeester Van Woelderenlaan, is overleden.

Via Twitter maakte de politie vanavond bekend dat het slachtoffer, een 42-jarige vrouw uit Vlissingen, aan de gevolgen van het ongeval is overleden. De vrouw reed in een handbike en werd nabij de kruising met de Paauwenburgweg aangereden.

- Advertentie -

Verdachte aangehouden

Vrijwel direct na het ongeval hield de politie een 27-jarige man uit Rotterdam aan. Hij was de bestuurder van een van de betrokken auto’s. De Rotterdammer werd door de politie positief getest op drugsgebruik. De bestuurder zou wiet hebben gebruikt.

Zie ook:
Politie: Verdachte ongeval Paauwenburg is 27-jarige Rotterdammer (11 juni 2020)
Vrouw ernstig gewond bij ongeval op Van Woelderenlaan (10 juni 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelScooter en auto botsen in Bossenburgh
Volgend artikelBrandweer blust buitenbrand voetbalveld Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.