Politie doet remproeven dodelijk ongeval Van Woelderenlaan

De politie was met heel wat voertuigen aanwezig. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen onderzoek gedaan op de Burgemeester Van Woelderenlaan en de Paauwenburgweg naar aanleiding van het dodelijk ongeval dat vorige week plaatsvond.

Vanmorgen heeft de politie remproeven gedaan op de Burgemeester Van Woelderenlaan naar aanleiding van het ongeval dat afgelopen woensdag plaatsvond. De 42-jarige berijdster van een handbike Inge Caljouw werd daarbij aangereden, ze overleed afgelopen zondag als gevolg van haar verwondingen.

- ADVERTENTIE -

De proeven werden uitgevoerd om te kunnen achterhalen hoe snel de 27-jarige verdachte reed ten tijde van de botsing. Na het ongeval bleef op het wegdek een remspoor achter van ongeveer tachtig meter tot aan de plek waar de auto van de verdachte tot stilstand kwam. De resultaten van het onderzoek worden later verwacht.

Een woordvoerder van de politie kon alleen bevestigen dat er onderzoek is gedaan. Meer details kunnen nog niet naar buiten worden gebracht. Tijdens het onderzoek was de Burgemeester Van Woelderenlaan ruim een uur afgesloten voor het overige verkeer.

Zie ook:
Slachtoffer ongeval Burgemeester van Woelderenlaan overleden (14 juni 2020)
Politie: Verdachte ongeval Paauwenburg is 27-jarige Rotterdammer (11 juni 2020)
Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op Van Woelderenlaan (10 juni 2020)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!