Politie beëindigt illegale houseparty in Vlissingen

De illegale houseparty op een terrein aan de Oostelijke Bermweg.© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie een illegale houseparty beëindigd. Op het feest waren ruim honderd mensen aanwezig. Niet iedereen hield 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn geen boetes uitgedeeld.

Vannacht stopte de politie het illegale feest dat op een terrein aan de Oostelijke Bermweg gaande was. Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, waren er zo’n honderd mensen aanwezig. Dit waren voornamelijk mensen uit België, zo laat een wijkagent weten op Instagram. Heel wat eenheden werden ingezet, zo ook twee diensthonden van de politie.

- Advertentie -

Omdat het terrein eigendom is van de gemeente, heeft de locoburgemeester toestemming gegeven het terrein te ontruimen. Rond 03.00 uur werd het feest beëindigd. “We hebben de organisatoren van het feest aangesproken. Zij hebben alle aanwezigen aangesproken en verzocht het terrein te verlaten”, aldus Aalders. De organisatie van het feest heeft vervolgens zelf ook meegeholpen om onder ander de geluidsinstallatie af te breken. “Iedereen is netjes vertrokken en het terrein is opgeruimd door de aanwezigen. Er zijn geen boetes uitgedeeld en er is niemand aangehouden. Iedereen deed netjes wat wij verzochten”, aldus de woordvoerster.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor smeulende vloerbedekking op zorglocatie
Volgend artikelKinderen vissen scooter uit Vlissingse visvijver
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.