Kinderen vissen scooter uit Vlissingse visvijver

Kinderen vissen een scooter uit de vijver. © Foto: Jan Hollestelle
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag hebben kinderen een scooter opgevist uit een vijver in de Vlissingse woonwijk Rosenburg. De politie en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente hebben geholpen het rijwiel op het droge te krijgen.

Bij de meldkamer kwam vanmiddag een melding binnen dat iemand een scooter had zien liggen in een visvijver tussen de Anna Blamanlaan en de Sloeweg in de woonwijk Rosenburg. Twee politieagenten en twee buitengewoon opsporingsambtenaren kwamen ter plekke en visten samen met enkele kinderen het rijwiel uit de vijver.

- ADVERTENTIE -

Volgens een woordvoerster van de politie heeft de politie alleen de buitengewoon opsporingsambtenaren ondersteund en zal de gemeente de zaak verder afhandelen. Of de scooter van diefstal afkomstig is, is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!