Kinderen vissen scooter uit Vlissingse visvijver

Kinderen vissen een scooter uit de vijver. © Foto: Jan Hollestelle
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag hebben kinderen een scooter opgevist uit een vijver in de Vlissingse woonwijk Rosenburg. De politie en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente hebben geholpen het rijwiel op het droge te krijgen.

Bij de meldkamer kwam vanmiddag een melding binnen dat iemand een scooter had zien liggen in een visvijver tussen de Anna Blamanlaan en de Sloeweg in de woonwijk Rosenburg. Twee politieagenten en twee buitengewoon opsporingsambtenaren kwamen ter plekke en visten samen met enkele kinderen het rijwiel uit de vijver.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie heeft de politie alleen de buitengewoon opsporingsambtenaren ondersteund en zal de gemeente de zaak verder afhandelen. Of de scooter van diefstal afkomstig is, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie beëindigt illegale houseparty in Vlissingen
Volgend artikelMan (18) aangehouden in Vlissingen vanwege mishandeling
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.