Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Koudekerkseweg

Hulpdiensten verlenen eerste hulp aan slachtoffer. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een motorrijder ernstig gewond is geraakt. De hulpdiensten waren groots aanwezig om eerste hulp te kunnen verlenen.

Om iets voor 03.30 uur vond er een ongeval plaats waarbij een motorrijder ernstig gewond raakte. Het ongeval gebeurde op de Koudekerkseweg tussen de kruisingen Olympiaweg en Berlagestraat. Volgens omstanders zou een witte bestelbus na het ongeval zijn weggereden. Een woordvoerder van de politie kan dit niet bevestigingen en geeft aan dat het tot nu toe op een eenzijdig ongeval lijkt.

- Advertentie -

Een traumahelikopter uit Rotterdam en twee ambulances zijn ingezet om eerste hulp te verlenen. Rond 04.00 uur kwam de traumahelikopter ter plekke. Deze is geland op het Badstrand. Het slachtoffer, vermoedelijk een man, is hier per ambulance heen gebracht. Na enige tijd is de zwaargewonde motorrijder met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De helikopter vertrok rond 04.40 uur.

Over een groot deel van de Koudekerkseweg liggen brokstukken van de motor van het slachtoffer. De politie heeft de Koudekerkseweg gedeeltelijk afgesloten om onderzoek te kunnen doen.

- Advertentie -
Vorig artikel216 kilo cocaïne aangetroffen bij controle haven Vlissingen-Oost
Volgend artikelGecrashte motorrijder Koudekerkseweg negeerde stopteken van politie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.