Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Koudekerkseweg

Hulpdiensten verlenen eerste hulp aan slachtoffer. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een motorrijder ernstig gewond is geraakt. De hulpdiensten waren groots aanwezig om eerste hulp te kunnen verlenen.

Om iets voor 03.30 uur vond er een ongeval plaats waarbij een motorrijder ernstig gewond raakte. Het ongeval gebeurde op de Koudekerkseweg tussen de kruisingen Olympiaweg en Berlagestraat. Volgens omstanders zou een witte bestelbus na het ongeval zijn weggereden. Een woordvoerder van de politie kan dit niet bevestigingen en geeft aan dat het tot nu toe op een eenzijdig ongeval lijkt.

- ADVERTENTIE -

Een traumahelikopter uit Rotterdam en twee ambulances zijn ingezet om eerste hulp te verlenen. Rond 04.00 uur kwam de traumahelikopter ter plekke. Deze is geland op het Badstrand. Het slachtoffer, vermoedelijk een man, is hier per ambulance heen gebracht. Na enige tijd is de zwaargewonde motorrijder met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De helikopter vertrok rond 04.40 uur.

Over een groot deel van de Koudekerkseweg liggen brokstukken van de motor van het slachtoffer. De politie heeft de Koudekerkseweg gedeeltelijk afgesloten om onderzoek te kunnen doen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!