Gecrashte motorrijder Koudekerkseweg negeerde stopteken van politie

De verkeerspolitie deed vannacht kort onderzoek. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De motorrijder die vannacht zwaargewond raakte na een crash kreeg een stopteken van de politie maar vluchtte weg. Volgens de politie reed de motorrijder met hoge snelheid weg.

Vannacht om 03.20 uur zag een surveillance-eenheid van de politie een motor rijden op de Nieuwendijk. De agenten besloten een routinecontrole op de motorrijder te doen. Bij het zien van de politieauto zagen de agenten dat de motorrijder er met hoge snelheid vandoor ging.

- Advertentie -

De agenten reden dezelfde kant op maar konden de motor niet bijhouden. Ze zagen wel dat hij verschillende keren door rood licht reed. Toen ze op de Koudekerkseweg reden, zagen ze een grote ravage. De motorrijder lag zwaargewond op de grond en de motor bleek zwaar beschadigd.

De agenten verleenden direct eerste hulp in afwachting van een ambulance en een traumahelikopter. De motorrijder, een 48-jarige Vlissinger, is daarna met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De weg is lange tijd voor het verkeer afgesloten geweest voor het uitgebreide onderzoek.

Zie ook:
Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Koudekerkseweg (11 juli 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder ernstig gewond bij ongeval op Koudekerkseweg
Volgend artikelSlachtoffer ongeval Koudekerkseweg in ziekenhuis overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.