© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie en medewerkers van Dierenwelzijn Walcheren hebben vanmiddag twee honden uit een woning in Vlissingen gehaald.

Het baasje van de honden, een vrouw, was eerder vanmiddag met de ambulance weggebracht nadat ze onder veel kabaal vernielingen aangericht had. Er sneuvelde ondermeer een ruit van de woning. De politie kwam met drie eenheden en een hondengeleider naar het adres.

Ook gisteravond laat was de vrouw per ambulance weggebracht. Een agent voorspelde toen al tegenover bezorgde omwonenden dat ze spoedig terug zou keren. Vandaag begonnen de problemen opnieuw. Meerdere buurtbewoners zeggen bang te zijn.

De woningbouwvereniging startte vanmiddag de herstelwerkzaamheden met het afdekken van het kapotte raam aan de straatkant en van een ruit in de voordeur die al langere tijd stuk was. Ook binnen zou veel schade zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier