Politie lijkt betrokkenen af te voeren na ongeval President Rooseveltlaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Twee auto’s zijn maandagavond rond 23.30 uur tegen elkaar gebotst, kort na het ongeval vertrok een politiebus met twee of drie personen achterin naar Middelburg.

Het ongeval vond plaats op de President Rooseveltlaan, vlak bij de kruising met de Koudekerkseweg, in de richting van de Leeghwaterstraat. Wie achter in de politiebus zaten, is vooralsnog onduidelijk. 112 Vlissingen & Souburg probeert te achterhalen of er sprake geweest is van aanhoudingen.

- ADVERTENTIE -

Bij de aanrijding waren twee personenwagens betrokken. Het leek een kop-staartbotsing, de schade viel mee, op het wegdek lag een bumper. Een van de bestuurders werd bekeken in de ambulance en liep daarna trekkebenend maar hoefde niet verder behandeld te worden. Wel moest hij blazen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!