© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een van de auto’s die gisteravond laat bij een ongeval betrokken waren op de President Rooseveltlaan, bleek even daarvoor te zijn gestolen op de Kenau Hasselaarstraat.

Dat maakt de politie vanochtend bekend. Het gaat om het voertuig op de foto. Direct na de botsing (zie link onderaan) vluchtte de bestuurder een tuin in. Hij verstopte zich tussen de struiken. Intussen kreeg de politie een melding van autodiefstal. Het kentekennummer bleek te kloppen.

De man, een 39-jarige Vlissinger, kon aangehouden worden dankzij getuigen. Zijn rijbewijs was ongeldig verklaard. Hij weigerde een blaastest en bloedonderzoek. De politie houdt de verdachte nog even vast.

Zie ook:
Politie lijkt betrokkenen af te voeren na ongeval President Rooseveltlaan (28 juli 2020)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier