© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond en vannacht te maken gehad met opstootjes en meldingen van overlast. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Wel stuurde de politie enkele keren groepen mensen weg. Tegen 20.00 uur vond een vechtpartij plaats op het Badstrand. De actiefste deelnemers liepen al richting Fredsons toen agenten op de Boulevard Evertsen verschenen. Een groepje Franstalige jongemannen werd gelegitimeerd (foto) en gemaand zich te verwijderen.

Later werd een 17-jarige Vlissinger op de kruising van de Irislaan en de Vincent van Goghlaan mishandeld door een groep van zeven jongens. Toen een man voorbijkwam, rende het zevental in de richting van de Bloemenlaan. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De politie zoekt getuigen.

Na middernacht verzamelden zich liefhebbers van lachgas bij Pier 7 zoals de afgelopen dagen gebruikelijk. Boulevard-bewoners hingen meteen aan de bel hoewel de overlast meeviel. Rake klappen vielen er tegen 02.00 uur bij jongeren voor een flat aan de Boulevard Evertsen. Het conflict was snel gesust, de politie hoefde niet in actie te komen, voor zover bekend.

Update 9 augustus 00.45 uur – Zaterdagavond is de politie met drie eenheden uitgerukt, zonder toeters en bellen, nadat een bewoner van de Boulevard Bankert geklaagd had over geluidsoverlast. Jongeren stonden op de glooiing bij Arion te dansen. Op muziek uiteraard. De oudere bewoner vond het nodig via Twitter de politie in te lichten. Die hoefde niet in te grijpen omdat er niets strafbaars aan de hand bleek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier