Politie arresteert fietsdieven na tip van omstander

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie hield vanmiddag op het Scheldeplein twee verdachten uit Middelburg aan die mogelijk een fiets probeerden te stelen.

Een omstander vond het vreemd dat twee jongens met een zaag een fietsslot op het Scheldeplein probeerden los te krijgen. De politie werd geïnformeerd.

De politie trof twee verdachten van 18 en 23 jaar aan afkomstig uit Middelburg. De twee waren in het bezit van een schroevendraaier en een zaag. Agenten hielden de twee verdachten aan voor nader onderzoek, dit gebeurde rond 12.30 uur. Inmiddels zitten de Middelburgers vast in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd.

Vorig artikelMinstens één, mogelijk drie aanhoudingen op boulevard
Volgend artikelPolitie te paard surveilleert op boulevard
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier