Minstens één, mogelijk drie aanhoudingen op boulevard

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag tegen de avond tenminste drie mannen afgevoerd, over de reden of redenen is voorlopig niets bekendgemaakt.

Zes eenheden kwamen rond 17.00 uur naar de Boulevard Bankert en het Naereboutplein. Er werden personen gezocht die in meerdere richtingen weggelopen waren, mogelijk na een ruzie. Tegen half zes stapten op het Naereboutplein, bij Pier 7, twee mensen in een politiebus. Hun rol is nog onduidelijk. Ze leken uit de richting van de Kenau Hasselaarstraat te komen.

- ADVERTENTIE -

Intussen waren twee andere mannen staande gehouden bij Fredsons. De politie sprak met hen en nam een verklaring op van iemand anders. Agenten hadden contact met collega’s uit de omgeving voor de juiste informatie. Tegen kwart voor zes besloten ze één van de mannen in de boeien te slaan (foto). Hij verzette zich niet.

Update 14 augustus – Volgens een woordvoerster heeft iemand aangifte gedaan van bedreiging. Een man is aangehouden en later heengezonden bij gebrek aan bewijs.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

  1. De mannen hadden gister gekloot bij pier 7 waarna ze daar niet meer welkom waren. Volgende dag (Donderdag) zijn ze er toch weer geweest waarop een medewerker ze heeft verzocht weg te gaan omdat ze daar niet meer welkom zijn. Hierop heeft de man gedreigd dat hij de ober in mekaar zou slaan etc. Hierna zijn ze weggegaan en heeft pier7 de politie gebeld en toen ze langs fredsons liepen werden ze aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!