Burgemeester van Vlissingen sluit woning in Van Dishoeckstraat vanwege drugs

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Gisteren heeft de burgemeester van Vlissingen, op advies van de politie, een woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen voor drie maanden gesloten nadat er drugs waren aangetroffen.

Tijdens een opsporingsonderzoek in de woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen heeft de politie hard- en softdrugs aangetroffen. Daarmee is door de politie een misdrijf ontdekt. Het gaat om een appartement op de eerste verdieping van een flatgebouw tegenover de sportschool.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. Deze maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

Vorig artikelPolitie deelt dertien bekeuringen uit bij bromfietscontrole
Volgend artikelSchoten gelost in Oost-Souburg, één gewonde, politie verricht aanhouding
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier