Politie deelt dertien bekeuringen uit bij bromfietscontrole

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Agenten hebben vanmorgen 13 bekeuringen uitgeschreven tijdens een bromfietscontrole. De controle vond plaats op het Draaibrugpad.

Er werden tientallen bromfietsen gecontroleerd, onder andere op constructiesnelheid. De bekeuringen werden met name uitgeschreven voor overschrijden constructiesnelheid, rijden op het voetpad/fietspad, rijden zonder geldig rijbewijs en rijden zonder verzekering.

Alle bestuurders krijgen een beschikking via het CJIB thuisgestuurd.

Vorig artikelOverleden persoon aangetroffen in woning Lange Zelke
Volgend artikelBurgemeester van Vlissingen sluit woning in Van Dishoeckstraat vanwege drugs
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier