Twee lichtgewonden bij botsing op fietspad

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Op een fietspad bij Westerzicht zijn vandaag tegen de avond twee personen lichtgewond geraakt door een voorrangsfout.

Een fietser van naar schatting 60 jaar kwam vanaf de Nieuwe Zuidbeekseweg en sloeg linksaf het fietspad langs de Nieuwe Vlissingseweg op. Daarbij negeerde hij de haaientanden. Hij botste tegen een scooter en een schakelbrommer.

Omstanders schoten te hulp. De fietser en de scooterbestuurster, een meisje van naar schatting 17 jaar, raakten lichtgewond en werden bekeken in de ambulance. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis. Iedereen kon uiteindelijk zijn of haar weg vervolgen.

Update zondag – De fietser die naar de schatting van onze verslaggever ter plekke ongeveer 60 jaar oud was, bleek een 84-jarige Vlissinger die voor alle zekerheid toch naar het ziekenhuis werd gebracht, zo meldt de politie. De bromfietsster was een 18-jarige vrouw uit Oost-Souburg.

Vorig artikelMan uit Oost-Souburg krijgt mogelijk boete voor plukken 100 kilogram oesters
Volgend artikelVrouw aangereden op zebrapad Spuistraat, autobestuurder wordt aangehouden
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier