Dronken man zet Scheldestraat op stelten

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een dronken man heeft dinsdag tegen de avond voor de nodige opschudding gezorgd, hij liet ondermeer zijn geslachtsdelen zien op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat.

Aanvankelijk hield de man auto’s tegen op de Scheldestraat met een wijnfles in de hand. Hij riep bedreigende woorden naar de bestuurders. Even later stond hij te plassen op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat en toonde opzichtig zijn edele delen aan voorbijgangers.

- ADVERTENTIE -

De man probeerde horecagelegenheden binnen te gaan, maar werd telkens geweigerd.

Tegen half zes kwam de politie ter plekke. De man had een open blikje bier in zijn hand toen de agenten hem aanspraken op de Hobeinstraat, hij ging ervan uit dat hij gearresteerd zou worden, hief bij voorbaat de handen omhoog en gaf aan dat hij naar zijn huis aan de Nieuwe Zuidbeekseweg wilde gaan omdat kennissen in het centrum niet thuis gaven.

De agenten toonden begrip. Ze boden een lift aan. Na een hoop vijven en zessen nam de man achter in de politiewagen plaats, in de Clijverstraat, maar hij stapte toch weer uit en rende weg. De politie gaf tegenover 112 Vlissingen & Souburg aan dat het om een bekend probleemgeval ging.

Rond 21.00 uur togen drie eenheden politie met spoed naar een flat aan de Van Speijkstraat op Het Eiland. Een motoragent reed met zwaailcht en sirene aan via de Aagje Dekenstraat. Bij het flatgebouw waren, aldus getuigen, meerdere bewoners achter een verslaafde aan gerend die herhaaldelijk overlast veroorzaakt had. Hij zou nu voortdurend aangebeld hebben bij appartementen.

De overlastgever werd afgevoerd. De motoragent nam een verklaring op.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.