Bestuurder van crash Hermesweg aangehouden door politie

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie arresteerde vannacht rond 00.30 uur op de Hermesweg een 22-jarige verdachte uit Vlissingen, omdat hij een aanrijding had veroorzaakt waarbij een passagier gewond is geraakt.

Door onbekende oorzaken reed de verdachte (22) rond middernacht tegen de voorgevel van een bedrijf. Een passagier (21) uit Vlissingen raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en een andere passagier (23) uit Spijkenisse raakten niet gewond.

De politie vermoedde dat de bestuurder onder invloed van middelen reed. Er werd een bloedtest afgenomen voor nader onderzoek. De bestuurder wordt ook verdacht van hennepbezit. De politie nam ongeveer 49 gram hennep in beslag.

De auto werd in beslag genomen voor technisch onderzoek. De verdachte zit vast voor verhoor.

Zie ook:
Auto rijdt tegen gebouw aan Hermesweg (29 september 2020)

Vorig artikelAuto rijdt tegen gebouw aan Hermesweg
Volgend artikelDronken man zet Scheldestraat op stelten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier