Jonge vrouw gewond bij ongeval Spuistraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vandaag tegen de avond medisch geholpen na een verkeersongeval op de Spuistraat, tussen het Spuiplein en de Aldi.

Het leek erop dat ze fietsend in botsing was gekomen met een scooterberijdster. In een waarschijnlijk niet-betrokken personenwagen wachtte de vrouw de komst van de hulpdiensten af, daarna bereikte ze hinkend, met ondersteuning, de ambulance. Na behandeling nam het slachtoffer plaats in een personenwagen. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. De beschadigde fiets werd achter in een ander voertuig, met Frans kenteken, gelegd.

- Advertentie -

Eerder vanmiddag leidde de politie meerdere voertuigen ter controle naar een parkeerterrein bij het Vrijburgbad (foto onder). Zo stond een motoragent bij het Souburgse tunneltje en gaf weggebruikers het sein ‘Volgen’. Een medewerker van 112 Vlissingen & Souburg die foto’s maakte op het parkeerterrein waar de controle plaatsvond, werd gecheckt en moest vervolgens zijn scooter op de rollenbank laten onderzoeken, alles bleek in orde.

- Advertentie -
Vorig artikelOverleden persoon aangetroffen in bovenwoning Coosje Buskenstraat
Volgend artikelBrandweer lanceert nieuw nummer voor meldingen zonder spoed
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).