Twee aanhoudingen en 15 boetes bij illegaal feest in loods

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Agenten hebben vannacht een feest aan de Singel beëindigd. Er zijn twee personen aangehouden omdat zij niet voldeden aan bevel of vordering. Er zijn vijftien boetes uitgedeeld.

Agenten gingen rond 01.00 uur na een overlastmelding naar een loods aan de Singel. Daar was een feest gaande waarbij enkele tientallen personen aanwezig waren. Bij aankomst van de politie gingen een aantal feestgangers er direct vandoor. Agenten hebben het feest gestopt omdat de noodverordening met betrekking tot de coronamaatregelen werd overschreden.

Vijftien aanwezigen hebben een boete gekregen. Er zijn twee aanhoudingen verricht. Een 20-jarige man uit Koudekerke weigerde het pand en het terrein te verlaten en is daarop aangehouden. Een 19-jarige man uit Oost-Souburg stond op terrein bij de feestlocatie en weigerde te vertrekken. Na meerdere malen te zijn gevorderd is hij aangehouden.

Vorig artikelBrandweer lanceert nieuw nummer voor meldingen zonder spoed
Volgend artikelNieuwe aanhoudingen in onderzoek naar drugsinvoer via de haven
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier