Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN-OOST – Agenten hebben gisteravond zeven mannen aangehouden. Ze waren in bezit van drie gestolen motoren. Om de verdachten op te sporen werd een politiehond ingezet.

De eigenaar van de motoren, die kort daarvoor bij hem gestolen waren, zag de voertuigen in het buitengebied van Vlissingen-Oost rijden. Agenten hebben het gebied vervolgens met meerdere eenheden dichtgezet. Kort achter elkaar konden zo in het gebied verschillende verdachten worden aangehouden. Mede dankzij de inzet van een politiehond die een geurspoor oppikte konden in eerste instantie vier mannen worden opgepakt. Uiteindelijk zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Vlissingen (20, 22, 24 en 28 jaar oud), twee mannen uit Middelburg (23 en 32 jaar oud) en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

In totaal zijn ook drie crossmotoren in beslag genomen. Een van de motoren was betrokken bij een aanrijding met een automobilist op de Boomdijk. Niemand raakte gewond.

De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Zie ook:
Zes crossende verdachten klemgereden, motoren waren mogelijk gestolen (15 oktober 2020)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier