Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN-OOST – Agenten hebben gisteravond zeven mannen aangehouden. Ze waren in bezit van drie gestolen motoren. Om de verdachten op te sporen werd een politiehond ingezet.

De eigenaar van de motoren, die kort daarvoor bij hem gestolen waren, zag de voertuigen in het buitengebied van Vlissingen-Oost rijden. Agenten hebben het gebied vervolgens met meerdere eenheden dichtgezet. Kort achter elkaar konden zo in het gebied verschillende verdachten worden aangehouden. Mede dankzij de inzet van een politiehond die een geurspoor oppikte konden in eerste instantie vier mannen worden opgepakt. Uiteindelijk zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Vlissingen (20, 22, 24 en 28 jaar oud), twee mannen uit Middelburg (23 en 32 jaar oud) en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

- ADVERTENTIE -

In totaal zijn ook drie crossmotoren in beslag genomen. Een van de motoren was betrokken bij een aanrijding met een automobilist op de Boomdijk. Niemand raakte gewond.

De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Zie ook:
Zes crossende verdachten klemgereden, motoren waren mogelijk gestolen (15 oktober 2020)

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelZes crossende verdachten klemgereden, motoren waren mogelijk gestolen
Volgend artikelVerkeerscontroles op Walcheren, politie deelt 20 boetes uit
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier