Zes crossende verdachten klemgereden, motoren waren mogelijk gestolen

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN/VLISSINGEN-OOST – De politie heeft vandaag zes personen aangehouden die aan het crossen waren in Vlissingen-Oost op mogelijk gestolen motoren.

Een man zag op een terrein in Vlissingen-Oost, bij de Landlustweg, meerdere personen crossen en herkende motoren die van hem gestolen waren. Hij belde 112. Doordat (motor)agenten juist een grote controle uitvoerden in Vlissingen, kon het groepje in korte tijd worden omsingeld, daarbij hielp ook een hondengeleider. De politie hield zes mensen aan op verdenking van heling en nam drie motoren in beslag.

- ADVERTENTIE -

Bij de controle in Vlissingen namen de motoragenten vanmiddag scooterrijders in en rond het centrum mee naar het bureau aan de Breestraat (foto’s onder). Daar stond een rollerbank. Scooterrijders die vroegen naar de reden van de controle kregen te horen dat er klachten van overlast waren. Ook vanavond zou er gecontroleerd zijn op het parkeerterrein bij de Gamma.

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!