Politie stelt onderzoek in na vondst lichaam onderaan flat Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart nadat er aan het einde van de middag een stoffelijk overschot werd aangetroffen onderaan een flat in Vlissingen.

Tegen 17.00 uur werd het lichaam, vermoedelijk van een vrouw, gevonden onderaan een flat in de Ruys de Beerenbrouckstraat in Vlissingen. Een toegesnelde ambulance kwam te laat, de persoon bleek al te zijn overleden.

- Advertentie -

Kuzee heeft inmiddels schermen geplaatst om omstanders het zicht te ontnemen. Direct na de vondst werd het lichaam bedekt met een laken. De politie heeft de Ruys de Beerenbrouckstraat afgesloten tussen de Alexander Gogelweg en de Van Hogendorpweg.

Update – Het zo gaan om een “wat oudere” vrouw (citaat getuige) die van de negende verdieping sprong. Meerdere personen belden 112.

- Advertentie -
Vorig artikelVijf jongens aangehouden na mishandeling op Salvador Dalístraat
Volgend artikelHulpdiensten bevrijden man in modderige sloot Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.