Voetganger aangereden op Van Dishoeckstraat, auto rijdt door

© Foto: C. v/d J. / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie onderzoekt een verkeersongeval waarbij vanochtend rond 7.45 uur een voetganger gewond is geraakt op de Van Dishoeckstraat.

Nabij de kruising met de Paul Krugerstraat werd het slachtoffer aangereden door de bestuurder van een witte Fiat Punto. De autobestuurder verliet de plaats van het ongeval. Het zou gaan om een sportmodel met panoramadak, vermoedelijk beschadigd aan de voorzijde, de politie vraagt getuigen zich te melden.

- Advertentie -

De voetganger is naar het ziekenhuis gebracht. Op het wegdek heeft een agent van de politie-afdeling Verkeersongevallenanalyse zeven punten gemarkeerd, ondermeer bij het petje van het slachtoffer (foto onder) en honderd meter verderop bij een schoen. De straat is afgesloten voor onderzoek tussen de Paul Krugerstraat en de Singel.

Agenten gingen ook bij het tankstation TinQ naar binnen, mogelijk om camerabeelden veilig te stellen.

- Advertentie -
Vorig artikelMelding steekpartij blijkt te gaan om burenruzie zonder ernstig letsel
Volgend artikelNa ongeval doorgereden voertuig teruggevonden op Van de Spiegelstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).