Van mensenhandel verdachte Bulgaar aangehouden in woning Scheldestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag in een woning aan de Scheldestraat een 30-jarige Bulgaar aangehouden op verdenking van mensenhandel.

De man heeft geen officieel adres in Nederland. Bij het doorzoeken van de woning aan de Scheldestraat trof de politie gisteren een voorwerp aan dat een vuurwapen leek. Het werd in beslag genomen.

- Advertentie -

Het onderzoek naar deze zaak loopt al enkele maanden. Vandaag maakt de politie bekend dat op 23 juni in de gemeente Veere een 21-jarige, eveneens Bulgaarse man aangehouden is. Hij wordt verdacht van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Ook bij hem werd een vuurwapen aangetroffen. De man zit nog steeds vast.

De eerste aanhouding leidde tot onderzoek van de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel. In het kader van het onderzoek werd dus gisteren, na toestemming van de officier van justitie, een tweede verdachte aangehouden in Vlissingen. De politie zegt meer aanhoudingen niet uit te sluiten.

- Advertentie -
Vorig artikelDoorrijder ongeval Van Dishoeckstraat meldt zich op politiebureau
Volgend artikelAuto over de kop op Sloeweg, bestuurster ongedeerd
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).