© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Een personenauto raakte van de weg en belandde ondersteboven in naastgelegen bosjes.

Omstreeks 17.50 uur ontstond een eenzijdig ongeval waarbij een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg raakte aan de Oost-Souburgse zijde van de Sloebrug, op de rijbaan naar de A58. Het voertuig tuimelde over het fietspad en kwam ondersteboven tot stilstand tussen de bomen.

De brandweer uit Oost-Souburg werd samen met een ambulanceteam en enkele politie-eenheden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. De automobiliste kon op eigen kracht het voertuig verlaten en is nagekeken door medewerkers van de ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Later werd de bestuurster door kennissen opgehaald.

Een bergingsbedrijf heeft heeft het voertuig geborgen. De politie regelde tijdens het bergen het verkeer.

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier